عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

واکنش واشنگتن به دستگیری سرکرده گروهک تروریستی تندر

واکنش واشنگتن به دستگیری سرکرده گروهک تروریستی تندر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با دخالت در امور داخلی ایران نسبت به دستگیر شدن سرکرده گروهک تروریستی تندر واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال عملیات موفق دستگاه اطلاعاتی ایران و دستگیر کردن «جمشید شارمهد»  سرکرده گروهک تروریستی تندر که از سوی سازمان های جاسوسی سیا و موساد حمایت می‌شد، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا واکنش نشان داد.

 

به گزارش شبکه خبری «العربیه» به نقل از «روسیا الیوم»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا  در واکنش به دستگیری «جمشید شارمهد»  از ایران خواست به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد!

 

«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با گزافه گویی اظهار داشت، ایران به قوانین و معیارهای بین‌المللی احترام بگذارد. ما خواستار شفاف‌سازی بیشتر و رعایت قوانین بین المللی از سوی ایران هستیم.

 

جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر که از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد در پی عملیاتی پیچیده، اکنون در دستان قدرتمند سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار دارد. شارمهد در سال ۱۳۸۷ عملیات انفجار در حسینیه سیدالشهدای (ع) شیراز را طراحی و هدایت کرد. در آن اقدام تروریستی، ۱۴ نفر شهید و ۲۱۵ نفر از عزاداران حسینی (ع) زخمی شدند.

 

«سید محمود علوی» وزیر اطلاعات شامگاه شنبه در بخش خبری سیمای جمهوری اسلامی با اشاره به دستگیری سرکرده گروهک تروریستی «تندر» توسط سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات، اظهار داشت: «خدا را شکرگزار هستیم که دست انتقام الهی از آستین سربازان گمنام امام عصر(عج) بیرون درآمد و یک جنایتکار را در اختیار دستگاه جمهوری اسلامی ایران قرارداد.»

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار